Aszófői halsütő - Aszófő (Veszprém)
- Weboldal: Nincs
- Facebook: www.facebook.com/Asz%C3%B3f%C5%91i-Hals%C3%BCt%...
- Cím: 8241 Aszófő, Tihanyi út 82. (Tihanyból Aszófő felé, a 71-es út mellett)
- Telefon: 30/283-04-33
- Email: szinya58@gmail.com
.
.
.
A Tihany és Aszófő között található évről évre kedveltebb Aszófői Halsütő egész évben nyitva
tartó családi vállalkozás szeretettel várja minden kedves régi és új vendégét, csodás környezetben
jó parkolási lehetőséggel!!
A főútvonal mellett található Halsütő a maga egyszerűségével, hosszú féltető alatt található teraszon végig padok asztalok, semmi fakszni mégis nagyon hangulatos.
A kínálatukban folyamatosan friss halból készült halételek szerepelnek mint például a hekk, keszeg,süllő, fogasfilé, harcsafilé, pontyszelet .
Ezen kívül még friss halászlé is készül. A glutén érzékenyek is bátran ellátogathatnak ide mivel minden ételt kukorica lisztben is elkészítenek.
A halak mellé köretként hasábburgonya,friss kenyér, savanyúság és több féle saláta választható. A keszeg sűrűn beirdalva, a ponty szeletben, a süllő egészben paprikás lisztben megforgatva vettetik a forró olajba. Egy jó hal mellé a bor dukál az idei szezontól a borok kedvelőinek örömére a kínálat a balatoni termelők boraival bővült amit egy kis hangulatos hordóból szolgálnak ki.
Egész évben nyitva tartunk.
.
.
A Tihany és Aszófő között található évről évre kedveltebb Aszófői Halsütő egész évben nyitva
tartó családi vállalkozás szeretettel várja minden kedves régi és új vendégét, csodás környezetben
jó parkolási lehetőséggel!!
A főútvonal mellett található Halsütő a maga egyszerűségével, hosszú féltető alatt található teraszon végig padok asztalok, semmi fakszni mégis nagyon hangulatos.
A kínálatukban folyamatosan friss halból készült halételek szerepelnek mint például a hekk, keszeg,süllő, fogasfilé, harcsafilé, pontyszelet .
Ezen kívül még friss halászlé is készül. A glutén érzékenyek is bátran ellátogathatnak ide mivel minden ételt kukorica lisztben is elkészítenek.
A halak mellé köretként hasábburgonya,friss kenyér, savanyúság és több féle saláta választható. A keszeg sűrűn beirdalva, a ponty szeletben, a süllő egészben paprikás lisztben megforgatva vettetik a forró olajba. Egy jó hal mellé a bor dukál az idei szezontól a borok kedvelőinek örömére a kínálat a balatoni termelők boraival bővült amit egy kis hangulatos hordóból szolgálnak ki.
Egész évben nyitva tartunk.
képek
Térkép